+32 (0)51 22 31 31

+32 (0)51 26 06 51

Nick Bril, Chef van het jaar 23' kiest Thermodyne

Kersverse

Kersverse "Chef van het jaar 2023" Nick Bril van The Jane in Antwerpen nam deze week zijn Thermodyne 300NDNL in ontvangst. Het bewijs dat sterke technologie, bijna 20 na zijn eerste introductie door ons bedrijf in Europa en quasi geen wijzigingen aan het ontwerp, nog steeds zijn efficientie bewijst in de hardste omstandigheden. 

Thermodyne's 300NDNL countertopmodel-slow cook & hold-oven biedt voedselkwaliteit en keukenefficiëntie als geen ander apparaat dat momenteel op de markt is. Met behulp van gepatenteerde Fluid Shelf®-technologie behoudt elk niveau in het toestel een exacte temperatuur, waardoor langere houdbaarheid mogelijk is, zonder dat dit ten koste gaat van het uiterlijk of de smaak. Deze compacte, slow cook en hold oven heeft geen deur nodig en werkt op een simpele 220V aansluiting.

 

De voordelen in een notendop

  • Betere smaak en voedselkwaliteit
  • Zachte hitte zorgt voor goede nutritionele waarden
  • Verhoogde efficiëntie in de keukenplanning
  • Kant-en-klare porties direct geserveerd
  • Een uniforme bereiding met constante temperatuur en zonder uitdrogen
  • Tot 5 keer langer warm houden zonder kwaliteitsverlies
  • Bereiden, bewaren of opwarmen op hetzelfde moment, met hetzelfde toestel
  • 2 à 3 maal meer capaciteit = meer klanten bedienen op hetzelfde moment
  • Volledig conform HACCP-normen
     
  • What you see is what you get!

  • Groenten behouden hun frisse smaak
  • Door behoud van de ideale vochtwaarden verhoogt de kwaliteit van het geservereerde voedsel aanzienlijk
  • Vis en vlees perfect op temperatuur geserveerd wat een betere smaak garandeert

 

 

't Werftje Zeebrugge

Na 120 jaar verlaat ’t Werftje zijn iconische locatie en verhuist het naar Nieuw Wal, zonder in te boeten op authenticiteit. Als dé referentie...

Meubelen Weyne bar

Bij Meubelen Weyne in Zarren vind je alles om van je huis een thuis te maken. Na de succesvolle plaatsing van hun eerste Håndwerk bar, kwamen ze...

Fermoed Moorslede

Realisatie bij FERMOED in Moorslede.

 

Voor het fine-dining grillrestaurant van Andres en Melanie ontwierpen we een maatwerkkeuken die...

Campus Sint-Jan Berchmans Avelgem

Nieuwe mijlpaal op Campus Sint-Jan Berchmans in Avelgem!

 

Trots om bij te dragen aan dit indrukwekkende schoolproject! In opdracht van...